Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Cincy10SS

Pages: [1]
1
General Discussion / Enabled pages not alternating on display
« on: January 08, 2013, 08:38:50 AM »
I've had my Ultragauge since Christmas and it seems really great.  I did all the necessary setup to include selecting what gauges I wanted displayed on each page.  Initially I've only gone with showing four gauges on pages 1 & 2 and set them to show for 10 seconds each and then switch to the other page.  It all worked fine for about 10 days but just yesterday it started not going to page #2 just always just showing page #1.  I went into the Menu page and made sure all the settings were still the same and that I still had the Auto Advance selected and it is so I'm not sure what's up.  ???

2
General Discussion / Horsepower value not accurate
« on: December 28, 2012, 08:25:58 AM »
I installed my UltraGauge yesterday and did all the required setups.  It's working well and seems great.  I do have one concern though and that is that the displayed Horsepower 1 (HP1) value seems real low, usually in the 50-80 range and never more than about 120.  I did enter the max torque rating for my car (420 ft lbs), a very slightly modified 2010 Camaro SS stick.  With the small performance mods I've done it's probably making about 450 HP at the crank so that's why I'm super-questioning the displayed HP numbers.  Any thoughts?  Did I not do something setup-wise?   ???

Pages: [1]